Jest to forum grupy Banditos. Zrzesza ona ludzi pełnych fantazji oraz od najmłodszych lat zafascynowanych małymi stworkami zwanymi pokemonam.
Tutaj proponuję wymieniać kto by chciał sprzedać/kupić pokemona
Jak ktoś chce sprzedać pokemona niech napisze o nim
-jakiego pokemona
-cena
- i wszystkie inne cechy (czyli atak obrona lvl itp.)
i czy wam się podoba taki pomysł ???
Horsea
Poziom: 16
Doświadczenie: 0
Życie: 130/130
Magikarp
Poziom: 16
Życie: 115/115
Nidoran
Poziom: 6
Onix
Poziom: 15
Życie: 195/195
Mankey
Poziom: 12
Życie: 95/95
Cubone
Poziom: 13
Życie: 245/245
Rhyhorn
Poziom: 4
Życie: 85/85
Slowpoke
Poziom: 19
Życie: 315/315
Meowth
Poziom: 11
Życie: 85/85
Magikarp
Poziom: 12
Psyduck
Poziom: 17
Życie: 235/235
Ostatnio edytowany przez Arturo (12-12-2011 19:00:14)
więc teraz proponuję sprzedać Psyducka
Poziom 14
Doswiadczenie 265/270
Przywiazanie 81%
Atak 34
Obrona 38
Sp. Atak 53
Sp. Obrona 35
Życie 105/175
Energia 39/39
wbije mu 15 lvl i mogę komuś sprzedać za 20,000
albo Poliwaga
Poziom 14
Doswiadczenie 2/270
Przywiazanie 83%
Atak 37
Obrona 38
Sp. Atak 39
Sp. Obrona 27
Życie 240/240
Energia 39/39
jednego z nich ponieważ potrzebuję miejsca na nowego pokemona a szkoda mi go sprzedawać na targu jak mają takie przywiązanie
Proponuję ten wątek zmienić na coś w stylu "Poszukuję" niż "Oferuję" ponieważ tak to się trochę mija z celem, gdyż jeszcze nic od siebie nie kupiliśmy z tych ofert. Ja poszukuję obojętnie na jakim poziomie:
Pikachu, Clefairy, Jigglypuff, Hitmonlee, Tangela, Kangaskhan, Scyther, Jynx, Electabuzz, Magmar, Pinsir, Tauros, Ditto, Eevee, Porygon, Omanyte, Kabuto, Aerodactyl, Snorlax, Articuno, Zapdos, Moltres, Dratini, Mewtwo, Mew. No to takie moje skromne i całkiem realne wymagania.... Jak coś będziecie mieć w szczególności te ostatnie to dawajcie znać...
Dla Ciebie może tak, ale dla kogoś innego to sporo. Natomiast co do Laprasa to możemy pogadać po nowym roku, bo zabieram Tardisowi po rozwodzie... Rozumiesz, ja jako przykładna żona biorę dzieci czyli pokemony, a on majątek czyli plecak z gadżetami... a niech ma żeby nie płakał, że puściłam go w samych skarpetkach. Niech pozna me dobre serce...
lucario napisał:
Dla Ciebie może tak, ale dla kogoś innego to sporo. Natomiast co do Laprasa to możemy pogadać po nowym roku, bo zabieram Tardisowi po rozwodzie... Rozumiesz, ja jako przykładna żona biorę dzieci czyli pokemony, a on majątek czyli plecak z gadżetami...
a niech ma żeby nie płakał, że puściłam go w samych skarpetkach. Niech pozna me dobre serce...
Po moim trupie. Prędzej wdową zostaniesz niż rozwódką
Oczywiście, ze nam się układa. Jakże by inaczej, przecież jesteśmy przykładnym małżeństwem... Takiego drugiego to ze świecą szukać... Natomiast co do sylwestra to się porządnie wyszalałam. Nogi do dziś mnie bolą, w tym roku jedynie na to mogę narzekać, a jak tam u Ciebie?